Familjen

Alla inlägg den 7 mars 2011

Av Olsson - 7 mars 2011 13:05

Börjar med att Gratulera min bästa kompis L till att ha blivit Mormor till en lite Prinsessa som kom till världen den 28 februari!!!!!  


Ja då har det blivit mars månad och tiden går så snabbt...äldsta dottern har nu flyttat hem från Falun och börjar med att bo hemma hos mamma o pappa tills hon hittat eget boende, just nu har hon praktik så det är bättre hon bor hos oss, det blir billigare för henne  , vi var uppe och hjälpte henne städa i den lilla lägenheten, flytta ut allt (allt som skulle slängas, till myrorna o resten som skulle med till Malmö det blev en hel del) Innan vi åkte upp till dottern var vi, jag och maken, ett par dagar i Stockholm och bodde på bland annat ett spa-hotell 2 dagar, det var härligt vi badade i deras uppvärmda utomhuspool (det var +33 grader i poolen o i luften -12 grader) den var uppe på 8:e våningen med utsikt över staden.


Yngsta dottern är ute och segla med skolan nere i värmen, Kanarieöarna och allt verkar vara bra, en dag var det väldigt blåsigt och många blev sjösjuka/magsjuka men Maria klarade sig utan att bli dålig   har väl sjömanskapet i blodet efter sina farföräldrar som var sjökaptener/sjömän hihihi. Dem kommer hem om ca en vecka.


Dagens kloka ord: Varje ålder har sina glädjeämnen.



Ovido - Quiz & Flashcards