Familjen

Alla inlägg den 1 januari 2009

Av Olsson - 1 januari 2009 22:13

Så då har vi sett på en film i dag som det finns flera stycken av, Varg Veum vi så Begravda hundar och den var bra. Ska se på de andra i serien och se om de är lika bra.

 Varg Veum är en serie av brott romaner skrivna av Gunnar Staalesen, om privatdetektiv Varg Veum, som bor i Bergen, på västkusten i Norge.   Böckerna har översatts till flera språk, däribland engelska, tyska, svenska och danska.

(hämtat från: http://translate.google.se/translate?hl=sv&sl=en&u=http://en.wikipedia.org/wiki/Varg_Veum&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dvarg%2Bveum%26hl%3Dsv)

Dessa finns

  • Begravda hundar
  • Bittra blomster
  • Din till döden
  • Fallna änglar
  • Kvinnan i kylskåpet
  • Törnrosa


Av Olsson - 1 januari 2009 14:37

Nyår firades med goda vänner, god mat o dryck (vi åt fläskfile, klyftpotatis, tre olika såser, sparris lindad med bacon, sallad, efterrätt: cheesecake, glass och jordgubbar!), spel, raketer, prat och mycket mer!!! Det blev en trevlig kväll trots att både Jessica och Maria blivit sjuka. Jesscia har hög feber och spydde i natt (jag var uppe med henne två gånger så för min del har det inte blivit mycket sömn).

Jag misstänker starkt influensan... båda har hosta, ont i halsen och feber. Så det tar nog ett par dagar till innan båda har tillfrisknat...


Hunden är fortfarande drogad i dag... hon fick tabletter i två omgångar i går och idag är hon ostadig i benen + att hon sover hela tiden...


Ha en god fortsättning på det nya året med förhoppningsvis mycket glädje, lycka och kärlek!


Nä nu skall jag snart se Ivanhoe på tv!












Ovido - Quiz & Flashcards